Mooie herfst zorgde voor fotogeniek afscheid van de tuin

Het nog milde klimaat en het herfstzonnetje deden in de laatste weken van vorig jaar heel wat werkers van CitySeeds naar hun telefoon grijpen om nog wat bijzondere foto's te maken. Zo zag onze algemene veldcoördinator Jaap, druk bezig met de enorme hoeveelheid compost die net was geleverd, ineens een flatgebouw veranderen in een flat van goud. En hij zag ook nog een paar laatste (of extra vroege?) tuinbloemen, zoals een knalrode anemoon. Intussen leek het of sommige hopen compost ineens gingen roken toen de zon er op scheen en door de warmte vocht in de compost ging verdampen. Kortom, hierbij een serie laatste foto's van 2020, gemaakt door een groep medewerkers, dus niet alleen van Jaap. Ze zorgden met elkaar voor een echt fotofeestje.

De anemoon van Jaap.

Het nog milde klimaat en het herfstzonnetje deden in de laatste weken van vorig jaar heel wat werkers van CitySeeds naar hun telefoon grijpen om nog wat bijzondere foto's te maken. Zo zag onze algemene veldcoördinator Jaap, druk bezig met een enorme hoeveelheid compost die net was geleverd, ineens een flatgebouw veranderen in een flat van goud.

Hij zag ook nog een paar laatste (of extra vroege?) tuinbloemen, zoals een knalrode anemoon. Intussen leek het of sommige hopen compost ineens gingen roken toen de zon er op scheen en door de warmte vocht in de compost ging verdampen. Kortom, hierbij een serie laatste foto's van 2020, gemaakt door een groep medewerkers, dus niet alleen van Jaap. Ze zorgden met elkaar voor een echt fotofeestje.

De gouden flat van Jaap.

Het gaat prima met het uitrijden van de compost.

Door de damp die van de compost komt, wordt onze Tania, die dapper de berg bedwong, bijna onzichtbaar.

De compost wordt als een deken uitgespreid over de tuingrond.

De bedden zijn gespreid.

                                                    Nog een  vroeg- of laatbloeier. 

 

 

Reacties zijn gesloten.