"Van geven word je rijker"


Medewerker uitgifteteam gevraagd

Medewerker uitgifteteam gevraagd
,

De medewerker van het uitgifteteam geeft groenten, kruiden, fruit en bloemen uit aan de klanten van CitySeeds. Op een lijst kruis je aan wie er is geweest. Je helpt mee aan het opbouwen en afbreken van de kraam. Je praat met klanten en kunt inbreng leveren voor verbeteringen in hoe we werken. Als je wilt kun je ook meewerken aan de oogst. De oogst begint om 9.00 uur. Om 10.00 uur drinken de vrijwilligers samen koffie. Tussen 10.30 en 11.30 uur komen de klanten. Daarna ruim je alles weer op.

Gewenste eigenschappen kandidaat

Vriendelijk, klantgericht, geduldig. Sociaal vaardig, zelfstandig en een teamspeler. Je bent ten minste een keer per 14 dagen vast beschikbaar.

Werkdagen en -tijden

Dinsdag en/of vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.