"Van geven word je rijker"


Leren over de natuur!

Leren over de natuur!

Samen met vrijwilligers van CitySeeds gaan we op zoek naar leuke planten en dieren op en rond de moestuin en voedselbos. We gaan kijken naar alles wat groeit, bloeit, loopt, springt, zwemt, vliegt, krioelt en graaft. Dit doen we met schepnetjes, zoekkaarten en natuurlijk onze handen. Ook gaan we lekkere drankjes/ijsjes maken met fruit en kruiden die op onze velden groeien. Doen jullie kleren aan die vies mogen worden?

Data: Iedere woensdag tijdens de schoolvakantie

Tijd: 13.00 – 15.00 uur

Kosten: Gratis

Locatie: Cityseeds, Meanderlaan 218, Middelburg 

Doelgroep: Alle kinderen van de basisschool (en hun ouders)

Aanmelden: mail naar secretariaatcityseeds@gmail.com

Dit is een vakantieactiviteit in het kader van Brede Scholen Middelburg.