"Van geven word je rijker"


Vrijwilligers coördinator gezocht

Je leidt nieuwe vrijwilligers rond en vertelt over het werk dat bij CitySeeds wordt gedaan in de moestuin, de natuur en de educatie. Je vertelt ook over de organisatie, wie wat doet en wat je waar kunt vinden of vragen. Je bekijkt met de vrijwilligers welk werk bij hen past. Je werkt hen in. Na een paar weken vraag je hoe het gaat; je houdt contact.

Gewenste eigenschappen kandidaat

Je hebt sociaal gevoel en draagt verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig. Je kunt mensen motiveren en aansturen. Je ondersteunt initiatieven van vrijwilligers. Je stemt af met andere coördinatoren en het bestuur. Je beheerst goede communicatievaardigheden.

Werkdagen en tijden

Je werkt tenminste één dagdeel per week tijdens onze werktijden:
moestuinwerk: dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00
natuurwerk: dinsdag en vrijdag van 12.30 tot 15.30